HTML

Filozófiánk

Van kisgyermeke vagy idős családtagja? Tart háziállatot, esetleg más allergének is vannak ott- honában? Szőnyeg, vagy parketta van a lakásban? Az ivóvíz minden esetben olyan tiszta, mint ami- lyennek lennie kell?

Napjaink káros környezeti ártalmainak, az egyre több allergiás tüneteket okozó virágpornak vagy az állati allergéneknek még lakásunk- ban vagy munkahelyünkön is ki vagyunk téve. Tudjuk, hogy az embereknek fontos az egészséges életmód.

A beteg ember sokat áldoz arra, hogy meggyógyuljon - számára egészsége a legna- gyobb érték. Ne feledje! A megelőzés során még a legki- sebb változással is jelentős eredményeket érhetünk el.

A Lux négy, egymáshoz szo- rosan kapcsolódó termékvo- nalon keresztül szolgálja ki vásárlói igényeit: Tiszta Otthon, Friss Levegő, Egészséges Ivóvíz, Ipari Felhasználás. Mikor találkozik képviselőnkkel, nem csak cégünket és termékeinket ismeri meg: egy új életszem- lélet is megnyílik Ön előtt.

A "LUX for Life - LUX az Életért" nem más, mint egy emberközpontú gondolko- dásmód otthonunkról, csalá- dunkról, környezetünkről, értékeinkről és legfőképpen egészségünkről.

Bevételeink 10%-át kutatásra és fejlesztésre fordítjuk. Szakembereink nagy hang- súlyt fektetnek a termékek folyamatos technológiai fej- lesztésére - biztosítva ezzel a LUX piacvezető helyét a minőségi termékek világában.



"Azon dolgozunk, hogy minden otthon LUX-otthon legyen - tiszta, egészsé- ges és ragyogó."

Axel Wenner-Gren
a LUX megalapítója


Alapvető célunk, hogy termékeinkkel és szolgáltatá- sainkkal emberközelibb vilá- got teremtsünk.

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk!

Kapcsolat

További információért, ter- mékbemutatóért hívja képvi- selőnket:

Darin Sándor
Tel.: (30) 219-3578

Friss topikok

  • deklerb: Kedves Blogtulajdonos! Egészséggel kapcsolatos blogunk hasonló témakört dolgoz fel, mint az Öné. ... (2009.01.14. 22:35) Cégtörténet

Archívum

2008.11.04. 11:20 LUX for life

Cégtörténet

1901-ben a LUX megalapítása Stockholmban. A cég bevezeti saját fejlesztésű petróleumlámpáját a piacra, melyet LUX lámpának neveznek, és világítótornyok százaiban használják az egész világon. A LUX cég gyárat alapít Stockholmban, Lilla Essingenben. Az új termékszerkezet…

1 komment


süti beállítások módosítása